EKO TИМ ИСТОК

Визија

Подобро едуцирана заедница со зголемена свест и заштита кон животната средина.

Мисија

Овозможување на едукација и поддршка за луѓето од Источна Македонија со цел да се создаде одржлива животна средина во идинина.


Контактирајте не

+389 71 272 024
+389 70 638 474

Проекти

Пријавете се за наш член или волонтер на info (at) ekotimistok.mk